Concertbeleving op pure emotie

Ervaar het alles-in-een evenementenplatform en verzorg concerten met een beleving om nooit te vergeten.

Concerten vol emotie en beleving. Breng fans en artiesten dichterbij elkaar dan ooit

Elke fan is belangrijk en wil zich ook belangrijk voelen. Ben jij benieuwd wat Tixxio doet om dit te realiseren? Lees snel verder

Primaire en Secundaire ticketverkoop. Veilig en betrouwbaar onder één dak

Met Tixxio kun je eenvoudig een concert organiseren, maar een veelvoorkomend probleem zijn is de secundaire ticketverkoop. Dankzij Tixxio zijn die problemen nu verleden tijd. Tickets kunnen worden doorverkocht, maar zonder winsten. Tixxio is daarbij de eerste in de evenementenbranche die dit mogelijk maakt op een platform.

concerts icon 1

Dynamische Plattegronden

Laat je fans kiezen welke kaarten ze willen kopen. Met de interactieve plattegronden van Tixxio is het meteen duidelijk welke stoelen beschikbaar zijn en hoeveel een ticket kost. Uiteraard zijn de plattegronden aanpasbaar per concert en mobiel vriendelijk. Een eigen huisstijl? Geen probleem, de integratie is flexibel en helemaal aan te passen in jouw huisstijl.

concerts icon 2

Ervaar de totaal oplossing

Flexibele plattegrond

Maak voor elk concert een unieke layout. Je klanten weten tijdens het bestellen precies waar ze komen te zitten of staan.

PSD2 en 3D Secure 2 Compliant

Een veilige en automatisch verdeling van gelden. Onze oplossing is volledig conform met de wetgeving, geen zorgen dus. Klaar voor de toekomst.

Een beleving om op terug te kijken

Bouw voor elk concert de spanning op. Maak voor elk evenement berichtgeving, notificaties en nieuwsbrieven in eigen tone of voice.

Slimme marketing tools die het werk voor jou doen

Inzicht voor, tijdens en na jouw evenement? Geen enkel probleem voor de geautomatiseerde marketing tools en realtime data overzichten. Vergelijk meerdere evenementen met elkaar en vergelijk strategieen. Kom je er achter dat jouw festival net even een boost nodig heeft? Speel in op de laatste trends en communiceer met jouw unieke doelgroep via hetzelfde portaal.

concerts icon 3

Moeiteloos merchandise verkopen

Veel fans willen voor het concert al een aandenken kopen. Met Tixxio kun je merchandise los maar ook in combinatie met een ticket aanbieden. Zo ontworpen dat de verkoop in dezelfde omgeving gebeurd en in jouw eigen huisstijl. De items kunnen worden verzonden of worden opgehaald tijdens het concert.

concerts icon 4

Een uitkomst voor e-commerce

Mooie integraties

Wees flexibel, volledig in eigen huisstijl. Dankzij Tixxio is het mogelijk om alle verkoopkanalen volledig aan te passen aan je eigen wensen.

Maak Marketing Makkelijk

Alle marketinguitingen zijn op één plek te regelen. Met een crosswerking van alle data, kom je tot inzichten die je anders nooit had.

Uitstekende Support

Wij staan voor je klaar om je te helpen wanneer je dat nodig hebt. Dankzij onze 24/7 support diensten, kan jij je blijven focussen op de concerten.

Promotie via social media, slim en geautomatiseerd

Maak gebruik van de slimste marketing oplossingen en maximaliseer kaartverkoop. Onze marketingtools doen het werk voor jou in een fractie van de tijd. Social media campagnes die bekendheid genereren, kaartjes verkopen en nog veel meer.

concerts icon 5

Alle gangbare betaalmethoden, alle gangbare talen

Zoals je mag verwachten, ben je bij ons PSD2 compliant en kun je alle gangbare betaalmethodes aanbieden aan je klanten. Daarnaast kan je elk van jouw concerten in een willekeurige taal en zelfs tone of voice aanbieden.

concerts icon 6

Ben jij ook klaar voor verandering?

Tixxio heeft het meest complete platform waarin alles samenkomt en eenvoudig is te bedienen. Laten we kennis maken.
    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden verwerkt.
    ×